![]() | #1 | |||||||||
![]() Üyelik tarihi: May 2017
Üye Grubu: Üye
Mesajlar: 189
Konular: 177 Şube: Rize Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok Ruh Hali: ![]() Tuttuğu Takım: ![]() Level: 12 [ ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 294
Teşekkürler: 6 5 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 8 REP Puanı : 16 REP Seviyesi : ![]() | ![]() Malzemeleri 300 gr haşlanmış kuru fasulye Yarım su bardağı kurutulmuş domates 3/4 çay bardağı kıyılmış taze fesleğen Yarım limonun suyu 3 diş sarımsak Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı tahin Yarım çay bardağı zeytinyağı Kraker için 2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı karbonat 1 yemek kaşığı toz şeker Tuz Karabiber 2 yemek kaşığı haşhaş tohumu 2 tatlı kaşığı kurutulmuş soğan 1/3 su bardağı zeytinyağı 4~6 yemek kaşığı su Süslemek için Kıvırcık maydanoz yaprağı Hazırlanışı Kraker ve fasulyeli dip sos: Kraker için gerekli tüm malzemeyi bir kapta karıştırıp yoğurun. Hamuru 30 dakika dinlendirin. İki yağlı kağıt arasında hamuru ince şekilde açın. Açtığınız hamuru dikdörtgen parçalara kesin. önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Dip sos için gereken tüm malzemeyi mutfak robotunda karıştırın. Bir kaseye alarak üzerine zeytinyağı gezdirin. Kıvırcık maydanoz yaprağıyla süsleyin. Yanında krakerle birlikte servis yapın.Kraker ve fasulyeli dip sos artık hazır, afiyet olsun. | |||||||||
![]() | ![]() |
![]() | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() | Kitap Tanıtımları | OkyaNus | 0 | 2413 | 29/05/2017 21:22 |
![]() | Kitap Tanıtımları | OkyaNus | 0 | 2421 | 29/05/2017 21:22 |
![]() | Kitap Tanıtımları | OkyaNus | 0 | 2291 | 29/05/2017 21:21 |
![]() | Hayvanlar Alemi | OkyaNus | 0 | 2728 | 29/05/2017 09:40 |
![]() | Hayvanlar Alemi | OkyaNus | 0 | 3814 | 29/05/2017 09:39 |
![]() ![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |