![]() | #1 | |||||||||
![]() ![]() Üye No: 552 Üyelik tarihi: May 2017
Üye Grubu: Üye
Mesajlar: 51
Konular: 51 Şube: Kahramanmaraş Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok Ruh Hali: ![]() Tuttuğu Takım: ![]() Level: 5 [ ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 124
Teşekkürler: 0 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 8 REP Puanı : 10 REP Seviyesi : ![]() | ![]() 2.5 su bardağı süt 2.5 su bardağı un 1 paket vanilya 4 yumurta tuz İç için: 2 portakal 1 limonu 1 kırmızı greypfrut Tarif Portakalları ve greyfutu soyun ve doğrayın. Doğrarken akan sularını da bir kapta toplayın. Diğer bir kapta karamela halini alıncaya kadar toz şekerle meyveleri ve meye sularını çevirin. 2 dakika kadar pişirin. Un, yumurtalar, süt, vanilya ve tuzla krep hamurunu hazı edin. Yapışmaz bir tavayı erimiş tereyağı ya da margarinle yağladıktan sonra karışımdan bir kepçe alıp tavaya dökün. İki tarafını da kızarttıktan sonra bir tabağa alın. Krep hamurunuz bitene kadar bu işleme devam ederek krepleri hazirlayın. Limonların kabuğunu ince şeritler halinde kesin ve 5-20 saniye kadar az miktarda kaynayan suda pişirin. Sonra süzün ve kağıt havluya sararak biraz bekletin. Karamelasını süzdüğünüz 1 çorbakaşığı meyveyi kreplerin ortasına yerleştirecek şekilde dağıtın. İçi meyve dolu krepleri bohça gibi büzüp ağızlarını limon şeritleriyle bağlayın. Karamelalı sosu tabakların dibine paylaştırın. Hazır meyveli krepleri bu sosun ortasına döşeyin ve sıcak servis yapın. sohbet sohbet sohbet sohbet dini sohbet ask sohbet chat yap mirc pro | |||||||||
![]() | ![]() |
![]() | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() | Diyet Tarifler | 0 | 2401 | 16/11/2017 14:07 | |
![]() | Diyet Tarifler | 0 | 2406 | 16/11/2017 14:01 | |
![]() | Diyet Tarifler | 0 | 2307 | 16/11/2017 13:58 | |
![]() | Diyet Tarifler | 0 | 2331 | 16/11/2017 13:55 | |
![]() | Diyet Tarifler | 0 | 2427 | 16/11/2017 13:52 |
![]() ![]() |
Etiketler |
diyet, krep, meyveli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |