![]() | #1 | |||||||||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2017
Üye Grubu: Moderatör
Mesajlar: 72
Konular: 56 Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: İlişkisi Yok Ruh Hali: ![]() Tuttuğu Takım: ![]() Level: 7 [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşım: 0 / 160
Teşekkürler: 12 8 Mesajına 10 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 8 REP Puanı : 10 REP Seviyesi : ![]() | ![]() MALZEMELER 2 adet kabak 2 adet patates 2 adet havuç 1 yemek kaşığı tereyağı Tuz Meyanesi İçin; 1 yemek kaşığı tereyağı 3 yemek kaşığı un Su Terbiyesi İçin; 1 adet yumurta 1 su bardağı süt Sunumu İçin; Dereotu HAZIRLANIŞI Kabak, havuç ve patateslerin kabuklarını soyup rendeleyin. Tereyağını tencereye koyup üzerine rendelediğiniz sebzeleri ekleyip çok az soteleyin. Üzerine soğuk su ekleyip kaynatın. Kaynadıktan sonra bir süzgeçten geçirerek tanelerini ezin. Ezdikten sonra suyu ile tekrar birleştirin ve tekrar tencereye alın. Meyanesi için tereyağını tavaya koyup eritin. Üzerine unu ekleyip biraz kavurun. Kavurduktan sonra üzerine soğuk su koyup karıştırarak açın. Açtıktan sonra meyanesini yine süzgeçte ezip tencereye ekleyin. Terbiyesi için, başka bir kapta yumurtanın sarısını ve sütü çırpın. Çorba kaynadıktan kesilmemesi için terbiyesinin üzerine 2-3 kepçe çorbadan ekleyip, öyle çorbaya ilave edin. Sonrasında karıştırarak pişirin. Kapatmaya yakın tuzunu ekleyin. Piştikten sonra üzerine dereotunu doğrayıp servis edin. Ben Senin Yalnız Kalışlarında Tek Adresin Olamam..! | |||||||||
![]() | ![]() |
![]() | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
![]() | Duyurular | Dunya font> | 0 | 5037 | 10/10/2017 22:03 |
![]() | Üniversiteler | Dunya font> | 0 | 3709 | 08/09/2017 16:09 |
![]() | Diğer Tarifler | Dunya font> | 0 | 2643 | 01/08/2017 23:07 |
![]() | A | Dunya font> | 0 | 6211 | 01/08/2017 22:56 |
![]() | Cilt Bakımı | Dunya font> | 0 | 2940 | 01/08/2017 22:48 |
![]() ![]() |
Etiketler |
hidiv çorbası, saray mutfağı, terbiyeli çorba |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |